Kiadványok

Fociznak, mint egy profi – technikák Up Your Game

Tudta, hogyan kell focizni, az egy dolog, de továbbra is többet készségek, hogyan halad előre a játék. Ez a cikk azért van, hogy megvitassák néhány nagy tipp, hogy vigyen magával, hogy a futballpályán. Gondolj a következő tanácsokat, és használja azt, hogy jobb a játék.

Az a része a labdát, és gól döntő fontosságú a fociban. Ha rúg túl magas a labda, ez nem fog menni nagyon messzire. Másrészt, rúgás az alján a labda csak, hogy ez megy a magasba. A legjobb, ha célja a közepén.

Ismerje meg, hogyan kell csinálni egy egyszerű kezdő kívül Elastico. Ha találsz magadnak a széleken, ezt fog kapni, hogy vágott belül. Kezdje azzal, hogy egy kúp a földön. A kiindulási helyzet legyen körülbelül öt lépéssel mögötte a jelzőt. Kezdés csöpög felé. Ahogy közeledik a kúp meg kell, hogy egy érintés, ami elég kicsi a külső, majd vissza a belsejében. A külső érintés becsapja az ellenfél. Ne feledje, hogy a második tapintási nagyobbnak kell lennie, mint az első.

Futball cipő

Mielőtt befektetni az első pár futballcipő, úgy a típusú mező, amely akkor játszani. Ha játszani bent, akkor valószínűleg szüksége lesz egy pár gumitalpú futballcipő helyett stopli. A legtöbb természetes felületek, választhatja öntött vagy szilárd talajon stopli. Kemény talaj és multiground cleats alkalmasak felületek, amelyek nehezen vagy természetes, mint például a gyep.

Bizonyára most sokkal jobban érzi magát a megszerzett tudás foci ezt a cikket. Most már kint a futballpályán, és jó szórakozást kihasználva a tippeket, amelyek leírták. Nem számít, milyen messzire megy a szenvedély foci, a tanulás a szükséges készségeket segít, hogy sokkal szórakoztatóbb.