Kiadványok

Szerelem foci? Ha megvan, hogy ezt olvassa!

Foci a szó legnépszerűbb sportja, és ez gyorsan egyre népszerűbb az Egyesült Államokban. Az okok között a foci népszerűsége a biztonságossága, ez egyaránt alkalmas mind a fiúk és a lányok, nem igényel drága berendezéseket és mindenki rengeteget játékidő. Íme néhány dolog, amit tudnia kell, ha a gyerekek érdeklődését a fociznak.

Az egyik fontos dolog, hogy a gyakorlatban, amikor a foci megfelelő csapat kommunikációját. Kommunikáció a csapat számára létfontosságú verte a másik csapatot. Be kell, hogy minden, hogy képes legyen kommunikálni, aki megy, ahol gyorsan és hatékonyan, és meg kell, hogy hadd tudja, ha szeretné a labdát úgy, hogy tud nyújtani számukra támogatást.

Csak azért, mert nem rendelkezik a labda birtokában, doensn’t jelenti azt, hogy nem mindig játékban van. Kövesse a csapattársa, aki letette a labdát, és kitalálni, hogy hol lehet pozícionálni magát, hogy segítsen. Jó játékosok tudják, hogy mikor adja át a labdát vissza.

Ha látsz egy csapattársa jó helyzetben, át a labdát gyorsan. Miután a labdát, bele magad jó terület helyzetét. Get előtt blokkolók, így a csapattársa könnyen át a labdát vissza hozzád, vagy egy másik csapattársa, aki jobb helyzetben.

Futball cipő

Mielőtt befektetni az első pár futballcipő, úgy a típusú mező, amely akkor játszani. Ha játszani bent, akkor valószínűleg szüksége lesz egy pár gumitalpú futballcipő helyett stopli. A legtöbb természetes felületek, választhatja öntött vagy szilárd talajon stopli. Kemény talaj és multiground cleats alkalmasak felületek, amelyek nehezen vagy természetes, mint például a gyep.

Mint látható, egyre gyerekek kezdett focizni nagyon könnyű. Minden, ami valóban szükség van egy pár stoplik és egy sor sípcsontvédő. Ez teszi elérhetővé gyakorlatilag mindenki, függetlenül a pénzügyi állapotát. Labdarúgás lehet a kezdete egy életre fitness és megadja a gyerekek egy kiváló megértése a csapatmunka.